Projecten

Erik Jansen is in februari 2014 gestart met Adviseerik en werkt op dit moment voor onder meer:

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Land van Cuijk

Het Regionaal Bureau voor Toerisme is dé toeristische marketingorganisatie voor het Land van Cuijk.
Als toeristisch manager is Erik verantwoordelijk voor onder meer het bedenken van nieuwe marketingaanpakken, het ontwikkelen van adequate promotiemiddelen en het onderhouden van contacten met toeristisch-recreatieve ondernemers, overheden en organisaties in het Land van Cuijk.

Groen Ontwikkelfonds Brabant

Groen Ontwikkelfonds Brabant ondersteunt particulieren, ondernemers en overheden bij het realiseren van nieuwe natuur in de provincie Noord-Brabant. Met geld, grond én kennis.
Erik is als communicatieadviseur verbonden aan Groen Ontwikkelfonds Brabant en verantwoordelijk voor de communicatiestrategie en -middelen van het fonds.

Maasheggen UNESCO

De Maasheggen, het oudste cultuurlandschap van Nederland, heeft in de zomer van 2018 de status van UNESCO Man & Biosphere verworven. Erik vervult binnen het programmateam de rol van projectleider communicatie en gebiedsmarketing.

Lopende projecten

Erik Jansen werkt op projectbasis voor onder meer:

  • Scholenstichting in Land van Cuijk - advies over communicatieaanpak en ondersteuning bij de uitvoering ervan;
  • Welstand Groep in Alblasserdam – marketingcommunicatiegadviseur bij projecten, zoals de verkoop van landgoed Erpewaai in Heumen. Erik heeft samen met onder meer Martijn van de Voort een magazine gemaakt over landgoed Erpewaai.

Eerdere opdrachtgevers

Erik Jansen heeft eerder gewerkt voor onder meer:
Schouwburg Cuijk (sparringpartner op het gebied van communicatie; mede-organisator openingsprogramma vernieuwde Schouwburg);
Avond van de Uitblinkers (organisatie van bijeenkomst op 2 november 2019; samenwerking gemeente Cuijk, Biblioplus, Schouwburg Cuijk en Cuijk Doet);
Quantore (kantoorartikelen; interim-manager communicatie),
Fanfare Sint Caeciiia in Middelaar (procesbegeleider ontwikkeling toekomstvisie),
Novaka (organisatie kantoorvakbranche – communicatieadviseur),
gemeente Grave (begeleiding Raad van Inspiratie),
gemeente Boxmeer (projectleider evenement Maasheggen),
MiCasa (communicatie over bouw van de eerste aardbevingsbestendige woning in Oost-Groningen),
IKL Limburg (coaching op gebied van communicatie),
Podiumfonds Land van Cuijk en Noord-Limburg (medebedenker en verantwoordelijk voor onder meer communicatie en contact met aanvragers en jury).
diverse bedrijven en organisaties (van herpositionering makelaardij, communicatie over koerswijziging bij verkoper van natuursteen en strategisch communicatieadvies beperking zwerfafval tot schrijven beleidsplan voor ANBI-aanvraag zorgorganisatie en tekstopdracht ziekenhuis).